Jeg må nå dessverre selge hjertebarnet mitt. Ønsker primært 80 000 kr for båten , men legger båten ut for salg med en pris 55 000 kr. Med forutsetning om at båten blir solgt snarest.

Dette har vært drømmebåten til meg og mine . Det er lagt ned mye godt håndverk og en del kjærlighet. Grunnen til at jeg nå selger båten er at jeg har kjøpt meg ny båt, og jeg har ikke mulighet økonomisk eller fysisk til å ha de begge. Jeg selger altså denne båten med tungt hjerte.

Båten er av ferrocement og er inni en total renovering, og vil fremstå som en ny båt med noen arbeidstimer. Det har blitt fjernet alt, og det er bare skroget som er igjen av original båten. Lagt nytt dekk som er natet med epoxy, og lakket med Polyurethan ”xtream coat” (7-8 lag). Nytt overbygg som er primet , men ikke lakket. Rigg er ikke montert, og det mangler gaffel- bom og baugspyd. Alle luker mangler. Det følger med kokeapparat, toalett m.m

Det er mulig å leie, eller kjøpe båtplassen der båten står i dag.                       

 

http://www.finn.no/finn/boat/used/object?finnkode=32383644

 

Visninger: 996

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår