http://www.finn.no/finn/boat/used/object?editAd=true&finnkode=5...

Sheba Queen, er en vakker havseiler,som ble designet av velkjente Phillippe Briand. Hun ble bygget av CONSTRUCTION NAUTIQUE S.A, verftet i Marran, Frankrike som byggenr. 160, type Royal Dynamique 62. 
Hun ble i 2009 forlenget med 2 fot i akterenden for å få ett enda mer elegant utseende. 

Sheba Queen er en meget solid og sikker bygget båt, på høyde med kvalitetsbåter som Hallber Rassy, Njad, Swan etc. Båten er delvis pusset opp i 2009, med bla. ny lakkert,nytt dekk, nye bunnventiler, løpende rigg, genoa ++ I 2011 ble alle takplater trukket om med nytt trekk og vinter isolerte med Glava plastbelagt isolasjon i mellom tak himling og dekk, samt med ny LED belysning. Båten er varm og tørr og fin som helårsbolig, jeg har overvintret i -15c.
Ny baugpropell montert Juli 2014. Type Sidepower 13 hk med fjernkontroll og dobbel batteribank. Total kostnad ca 100.000 kr

Sheba Queens størrelse gjør at hun har potensieale for charter inntekter. Tenker da på dags/timesturer med bedrifter og for hoteller ifb. med teambuilding koseturer etc. utleie pris 4-6.000kr timen + mva. Under reglen "begrenset passasjer befordring", kan man uten store investeringer sette i gang med slik virksomhet. På den måten kan man få en realistisk ekstra inntekt 2-400.000kr/året.

Båten har god historikk, med kun 3 eiere og hun har utført utstrakt seiling i Middelhavet, og i Karibien, og seiling i fra Marokko til Norge. Hun er rask, og har logget 260nm/24 timer.
Båten er NORSK REGISTERT( søk i skipsregistere etter Sheba Queen. http://www.sjofartsdir.no/shipsearch/) og Tollet inn til Norge (moms betalt) og hun står nå på land og kan besiktiges i Kragerø/Porsgrunn.

I Februar 2015, ble båten taksert/verdivurdert av Norsk Båttaksering. Dette er et viktig dokument i forhold til bank og finansiering. Rapporten kan mailes til seriøse interessenter.

Så nå er det bare å selge leiligheten, og leve ut drømmen :)

Sameie av av feks.2-4 par, kan være en interessant løsning for en slik type båt. Båten kan håndteres av 2 personer

Grunnet arbeidssituasjon så er jeg til tider utilgjengelig per telefon, så er mobilen avslått, så vennligst mail meg på : johnnydolve@yahoo.no

Visninger: 1486

Vedlegg:

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2022   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår