Hei

Er det noen som har lyst til å seile en båt på ca. 30-35´fra Norge over «dammen»? Jeg har lyst til å ha med meg mine tre sønner på en tre-fire måneders tur, men kryssing av Atlanteren er ikke noe de vil få noe ut av. Joda, de ville nok fått noe ut av det, men det er to mødre her også som har et ord med i laget. Jeg er ikke noe gira på å kjøpe båt i USA. Jeg vil ha noe jeg har sett, prøvd og gått god for på forhånd - ikke et prosjekt som står på land i Florida. Det blir en HR 31 Monsun eller noe i den duren og den kjøpes i Norge. Jeg seiler den videre/tilbake selv. 

Visninger: 650

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Hans-Marius,

Mulig denne annonsen allerede er besvart, men gir det et forsøk!

Det har seg slik at jeg og to gode venner har begynte å planlegge turen du her beskriver! Avreise aug/sept 2022 med mål om å krysse Atlanteren fra Tenerif i november med handelsvindene.

Alle er erfarne seilere, to av oss jobber nå med å ta kaptein sertifikatet og en har allerede krysset Atlanteren med seilbåt.

Ta gjerne kontakt om muligheten fremdeles er på bordet så kan vi ta en prat!

Gustav

Hei

Jeg har ikke slått fra meg planen, men jeg har heller ikke noe konkret båt på tapeten akkurat nå, men dere skal ikke se bort i fra at jeg har det innen avreisetidspunktet du nevner. 

Marius 

Ikke noe problem. Hvis det hadde gått så ville det vært et morsomt sammentreff! Har du en mailadresse vi kan holde kontakten ved? Min er er gustavreiss92@gmail.com :)

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår