Jeg søker kompetent person til å føre SY-ARCTICA, en stål-motorseiler på 49 fot, på ekspedisjonspregede turer på Svalbard.

Båten chartres bort til forskere, proff-fotografer, TV/film team o.l. hver sommer for turer fra 1-4 ukers varighet rundt om hele øygruppen - med fører / kjentmann.

Erfaring fra seiling av større seilbåter, teknisk innsikt, praktisk anlagt, blid og hyggelig, engelsktalende, er viktige stikkord. Vedkommende må være villig til å tilbringe fra 2-3 måneder hver sommer her oppe noen år fremover. Godt betalt - kr. 2500,- pr. charterdøgn pluss dekket reise til og fra fastlandet. Når båten er chartret er det også fri kost. Losji er ombord i båten.

Første sesong er sommeren 2012. Den som velges ut må delta på en av denne sesongens turer for opplæring. Da dekkes reise og kost, men ingen lønn. Det er to 3-ukers turer å velge mellom. Den 6.7 eller den 30.7. Passer ingen av disse tidsrommene kan vi arrangere en opplæringsuke i september. Turen den 6.7 er med fire amerikanske proff-fotografer som er ute etter wildlife og store maritime pattedyr. Turen den 30.7 er med kompiser her fra Longyearbyen. Begge turene vil være meget representative for fremtidige ekspedisjoner.

Grunnen til at jeg trenger en båtfører er at jeg selv er i fast arbeid og har et par barn å ta meg av i tillegg. Har du mye erfaring og de egenskapene jeg har nevnt over, og samtidig er fleksibel nok til å kunne ta noen somre her oppe på Svalbard er du rette personen.

Mye av tiden er fremdriften motor, eller både motor og seil. Ofte er det en del is å forsere, ankring i strøm og is, etc. Sleper alltid en eller to gummibåter med 25-40HK. Disse benyttes til turer og landstigninger ut fra Arctica.

Det haster å få dette på plass da jeg seiler avgårde den 6.7. Er du en kompetent person, eller kjenner noen som er det, ta kontakt så snart som mulig for en samtale.

Fritidsbåtskipper sertifikat vil være et krav, men det kan tas før sommeren 2012 dersom du ikke har det i dag.

Mvh
Heinrich
SY-ARCTICA
www.sy-arctica.com

Visninger: 346

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Heinrich, har alle sertifikater, har solid seilerfaring og en jobb med gunstige fritidsordninger. Ta kontakt på erik_aanderaa@yahoo.no. Kunne tenke meg å få litt mer info om dette.

Takk for din interesse for å seile på Svalbard. Jeg fikk flere henvendelser og det var en person som utmerket seg sterkt og han er nå hyret inn. Dette til din informasjon.

 

Mvh

Heinrich Eggenfellner

S/Y Arctica

Til informasjon er denne posisjonen nå besatt.

 

Heinrich

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår