Hei :) Er det noen som vet hvor man kan leie en BILLIG og grei båtplass i Karibia og hvor det er best å prøver å ha båten liggende? Gjerne på en bøye om det lar seg gjøre?

 

Tanken er å har båten min liggender der om vinteren....

 

Hi :) Does anybody know where one can rent a boatspot in the Carib at a reasonable price ? Also if you can recommend a good place to be?

 

The idea is to have my boat there through the Norwegian winter...

 

På forhånd takk for alle gode forslg :)

Thanks in advance for ALL good suggestions and advice :)

Visninger: 479

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei

Pricly Bay på Grenada skal være en ganske så safe og mye brukt båtplass. Chaguaramas på Trinidad også mye brukt, og er nok rimeligere enn lenger nord. Trinidad ansees også å være et sikkert sted mht orkansesongen der borte.

Mvh Anita
Clarks Court BayMarina, Grenada (2 bukt lengre øst fra Prickley Bay) er også en mulighet for vinteren. I tillegg så er det faktisk flere norske båter i Mt. Hartman Bay (mellom Prickley og Clarks Court) som har satt ned egne mooringer og en lokal fisker(Dennis) passer de. Sorgenfri medlem Nils Tarberg kan gi deg mere info om det. Vil du ha noen boende ombord mens dere er borte kunne jeg evt være intresert ( jeg har 8 vintrer i grenada stortsett ombord båter). Mvh, karen.
Ja, husker at det var en bukt øst for Prickley Bay som er mer værogvindsikker for vinterlagring, og flere norske som hadde båtene sine der. Karen, kan jeg spørre deg om du har noe info om jobbmuligheter på Granada? Skal på et visst tidspunkt tilbake dit, og kjekt med litt info om du sitter på det. Mvh Anita
Hei Anita...Det er ikke lett å jobbe på Grenada (kanskje litt avhengig av hva du driver med). Men du må bli sponset av en som har firma fra før og du må søke om og betale for arbeids tillatelse - ca 2000ec$ per år. Ellers er jeg på kjkleppa@hotmail.com for et mere lukket forum. Mvh,Kar
Jeg har hatt min båt i opplag i bøye i Mt.Hartman Bay i Grenada siden 2000. Etter hvert har flere norske båter kommet til. Foruten mine 2 båter ligger nå 4 norske båter i egen bøye der. Vi har et fellesopplegg for tilsyn. Det vil være hyggelig om flere norske/skandinaviske båter ble "naboer" der. Vedlagte bilde viser hvordan båtene ligger. Jeg reiser til Grenada nå i oktober. Inntil da er jeg å treffe på tlf. 916 44 247.
Vedlegg:
Heisann, Når i Oktober kommer du ned? jeg ligger nå for anker i Hartmann bay, men seiler ned til Trinidad denne uken, og kommer opp igjen i oktober en gang!
Hei. Jeg kommer til Grenada 12.oktober. Hyggelig om vi kan treffes når du kommer opp igjen. Kan du undersøke om det selges godt bunnstoff i Trin? Jeg har e-mail: ntarberg@online.no Har Trinidad Pro på Mary Jean nå, men er ikke imponert.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår