Hei, 

S/Y Lady Free vurderer å ta om bord mannskap på seilas i august. Dette blir en knalltur, med vulkaner og verdens vakreste øyer som hovedattraksjoner. 

Noen detaljer: 

Avreise: 1. eller 2. august. 
Hjemkomst: 31. august (forhåpentligvis). 
Båt: Solid 40 fot Colin Archer seilskøyte i tre. Gaffelrigg og baugspyd. Romslig og moderne interiør.
Sikkerhet: Standard (stormseil, redningsflåte, satelittnødpeilesender, VHF, radar, GPS, etc.). Forsikret i TrygVesta.
Økonomi: Spleiselag på mat, diesel og havneavgifter. I tillegg kommer 100 kroner døgnet i bidrag til vedlikeholdutgifter og forsikring. 

Turen legges med et langt kryss til Island (evt. Shetland/Færøyene) hvis vinden kommer fra nord/norøst i begynnelsen av måneden, ved andre vindretninger seiles det langs Norskekysten både nordover og sørover. Jeg er kaptein på båten, og har erfaring som kaptein/alene på havstrekk i Karibien og Stillehavet, samt tidligere Shetlandstur. 

Du må være arbeidsvillig og ivrig etter å lære, da Lady Free er en tradisjonelt rigget båt som kan kreve både spesielle teknikker og iblandt noen tunge tak. Seilerfaring er en stor fordel. 

Hvis du er interessert i å delta i denne opplevelsen, eller har noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt her på sorgenfri.com. 

Mvh, 

Jan
S/Y Lady Free

Visninger: 130

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår