Hei!

Jeg og brødrene mine planlegger en tur til Bjørnøya i mars neste år, og jobber med å finne ut av hvordan vi skal komme oss dit. Vi hører med kystvakten, men en mulighet er også å få noen til å seile oss fra Tromsø og ut, for å så hente oss i begynnelsen av juni. Budsjettet er lite, men viljen er uendelig! Vi skal på tur!

Prosjektet er en slags oppfølger til et prosjekt jeg gjorde i fjor, Nordfor sola: http://www.youtube.com/watch?v=vb_YFd2GzhM&

Jeg legger ved en prosjektbeskrivelse, og hvis noen har noen tips eller er interesserte i å hjelpe med båt, eller kan være mannskap, så får dere si fra! Jeg har allerede noen som seile båten hvsi vi skaffer en, men det trengs nok et par til...

Mvh

Inge Wegge

Visninger: 704

Vedlegg:

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Inge,

Så mailen din her på stasjonen. Bare gi meg en lyd om jeg hjelpe deg med noe..
Jeg jobber her på Bjørnøya i vinter

Hilsen Bjørn Vigeland

 

 

Så gøy! Gleder meg til å møte dere!

Vi har vel grei kontroll på det meste, bortsett fra transporten ut... Som begynner å bli ganske prekær å finne ut av!

Vi vil jo ikke være avhengig av dere på noen måte, men vi får visst låne litt fryseplass på stasjonen. Og vi ser på om vi trenger å låne strøm til å ta en eller to backup av filmmaterialet i løpet av tiden vi er der... Og så skal vi jo bade! Det blir bra :)

Håper vi kan holde litt kontakt frem mot avreise. Skal prøve å holde deg oppdatert.

Hilsen Inge

Hei :)

Fint å komme i kontakt med dere som jobber der ute! Jobber nå på spreng med de siste tingene. Har dere sett noen bølger i det siste?

Broren min, Markus har pratet med stasjonssjefen, mener jeg...

Har ikke planer om å bruke dusjene deres. Vi skal jo ikke være hos dere, men bo i lavvu på andre deler av øya... Håper ikke dere føler at vi kommer for å utnytte dere på noen måte. Vi skal klare oss helt selv. Vi har alle lang erfaring med friluftsliv, og Markus er utdannet ved Høyskolen i Bø, med bl.a. langtur på Svalbard tidligere.

Har dere noen tanker om turen vår vil vi veldig gjerne høre dem!

Mvh

Inge

Vi har vært i kontakt med Sysselmannen lenge. Jon Kolsum og Hanne Bøe Simonsen er vel de vi har vært i kontakt med fra MET i Tromsø... Beklager hvis dette har kommet brått på dere, har sendt ut så utrolig mange mails til overalt, men har ikke hatt så mye kontakt med dere som er på stasjonen akkurat nå, men det vil vi jo veldig gjerne!

Her er mailadressen min, så kan vi jo fortsette praten via mail? inge@weggebros.com 

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår