bli med på jordomseiling, Papua New Guinea (15/5) til Indonesia til India (20/9) Maldivene, Mauritius, Afrika

Jeg eier en C&C42 som jeg seiler rundt jorden med, jeg har gjort dette i 1,5 år nå. Jeg tar med folk ombord som betaler litt hver dag til meg for dette. Vi pleier å være 6 personer ombord og det er litt trangt men også veldig koselig til tider. Vi er nesten alltid en lik blanding av gutter og jenter og alderen ligger fra vanligvis 35 til 23 år. Vi er eventyrlystne og søker ferier som ikke er å finne sammen med de andre charter turistene på vanlige turistmål. Vi prøver å være litt lenge på hvert sted, fra 4 dager til 4 uker, og vi prøver å komme i kontakt med lokalbefolkingen på forskjellige måter. 

Det er ikke så viktig at du er en dyktig seiler, men du må ha en generell evne til å talke praktiske problemer og tøffe situasjoner. Det er også utrolig viktig at du kan leve sammen med 5 andre personer i en liten båt. Det er det som er den største utfordringen. Da er det en viktig å kunne være både veldig sosial av og til men også selvstendig til tider. Dette bør ikke være din første utfordrende opplevelse, vi søker speseilt etter folk som er godt vandt med å reise fra før. 

båten er godt utstyrt og er trygg og sikker. det er gratis dykkerutstyr ombord med kompressor. 

Vi søker først og fremmest etter folk som vil være med en lenger periode. som 3 måneder og lenger. det er mulig å  være med bare en kortere periode også men ikke mindre enn 4 uker. prisen er:

150nok/pag for opphold lenger enn 6mnd

200nok /per dag for opphold lenger enn 3måneder, men kortere enn 6måneder

250nok/dag for opphold kortere enn 3 måneder.

mat er ikke inkludert, men skulle ikke være særlig dyrt i Asia. jeg betaler for alt som har med båten å gjøre. Det er en kontrakt du må signere og jeg ber om 20% depositum. 

alle deler på oppgavene ombord. det betyr oppvask, matlaging, reperasjoner, rengjøring, innkjøp osv

Jordomseiling er den beste opplevelsen jeg har hatt noensinne. Det er en kombinasjon av eventyr som er betydelig mere ekte og virkelig enn charterturer til hvite strender. Livet ombord med seiling, båtliv og det sosiale rundt det er en ting, men vi kommer også i kontakt med lokalbefolkingen på en måte jeg aldri hadde opplevd før. 

sjekk ut seaventuresailing.com eller seaventure.net eller jennyrognli.tumblr.com/

Andreas Kolstø

andreas@seaventure.net

Visninger: 928

Vedlegg:

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår