Jeg skal være med en seilbåt som skal på jordomseiling. Er litt usikker på hvilken etappe jeg skal være med på. Enten så skal jeg mønstre på i Rio de Janeiro, og bli med å seile til Buenos Aires. Eller så vurderer jeg å mønstre på i Buenos Aires og bli med å seile til Magallanes stredet. Jeg skal være med  4-6 uker. Hva mener dere som har seilet strekningen, kan dere gi meg noen råd hva jeg bør gjøre?

Mvh

Knut Aage Gundersen

Visninger: 363

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Når skal du reise og hva vil du oppleve? Det er to vidt forskjellige områder....populasjon, klima og natur...

Hei Per Gunnar!

Avreise Rio ca 5. desember og ankomst Buenos Aires første uke i januar. Regner med noen dager der før båten seiler videre. Ja, tenker jo på klima, liker å ha det godt å varmt. Hva mener du er de største forskjellene?

Tusen takk!

Mvh

Knut Aage Gundersen

Hei, jeg har aldri seilt i det området, men vært der pga jobb. Rio og BA er jo virkelig storbyer, og mye varmere. kysten har ikke så mange havner eller øyer. Fra BA blir det mer og mer øde og kaldt desto lengre nord man kommer. Det spennende området er vel i stredet og rundt på andre siden, chile kysten. Du får ett greit overblikk ved å bruke google map...

mvh

pgm

Tusen takk for hjelpen!

Mvh

K.Aa.G

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår