Jeg er en snart 38 år gammel kar med to små barn og krevende jobb som har 10 dager fri fra familie og jobb i slutten av juni/begynnelsen av juli. Min samboer er født i Polen og oppvokst i Norge og jeg har hvert år dispensasjon fra å måtte være med til mine barns oldeforeldre i Gdansk. Dette fordi de skjønner verken engelsk eller tysk og jeg skjønner ikke det grann polsk så utbyttet for begge parter er minimalt. Min familie er der i  ca 3 uker hver sommer så jeg bruker å komme de siste dagene til Gdansk bare. (Rundt 7. Juli)

Så derfor har jeg denne perioden hvert år,  der jeg prøver å utnytte tiden til det fulle med å komme meg på eventyr og å seile i åpen sjø eller langs Norges vakre kyst er et begjær jeg så gjerne skulle dekket mer av. 

Jeg har vokst opp i Kvaløyas (uttafor Tromsø) vakre skjærgård med en far som har tatt oss med på gummibåt-turer både sommer og vinter. Savnet etter åpent hav og sterke naturkrefter er derfor både innlært og medfødt.  

For to år siden ( i samme periode, da min familie var i Polen)  ble jeg med en liten seilbåt fra Bergen til Ålesund. Jeg ble umiddelbart frelst på denne stille og svært behagelige måten å bruke sjøen på og ønsker av hele mitt hjerte å lære mer om dette og at jeg etterhvert kjøper egen båt er opplagt. 

Jeg har ved to tilfeller vært med en båt kalt Moonduster på Regatta i Trondheimsfjorden som teambuilding turer i næringssammenheng.

Jeg vil med andre ord beskrive meg selv som sjøvant og uredd men med moderat seilererfaring. Jeg hadde egne vakter da vi seilte Bergen – Ålesund og har god «følelse» med hvordan seilbåten fungerer også i hardt vær. Siden jeg har vært såpass mye i åpen båt i oppveksten er jeg kanskje litt sånn at jeg liker ruskeværet. 

Jeg bidrar gjerne med forberedelser, bidrag ift kostnader,  jeg liker også å lage mat og siden jeg er jeger har jeg sikkert en aldri så liten elgsteik på lager som jeg kan ta med.  

Håper du finner min mannskaps-søknad interessant. Å seile til Shetland har lenge vært i mine tanker, men jeg er mer enn gjerne med hvor som helst. Kan mønstre på fra 26. Juni og må være i Gdansk ca 7. Juli. Jeg holder til vanlig til i Trondheim men tar fly til hvor som helst og fra hvor som helst.

Håper du finner min søknad interessant. 

Visninger: 295

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei!

Jeg mangler muligens mannskap i denne perioden.

Om det er av interesse så ta kontakt.

e-post. kjell@skarbo.net

mvh

Kjell Inge

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2022   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår