Jeg er nå i Rodney Bay på Saint Lucia. Her bor jeg alene på en norskeid seilbåt jeg passer på frem til den blir hentet i begynnelsen av mars.

 

Hadde vært ønskelig å vært med på en atlanterhavskryss tilbake til Europa. Jeg krysset med ARC i fjor. Hadde vært flott og vært med og krysset den andre veien også.

Jeg vil selvsagt også være åpen for å seile rundt en tid her i Karibien først (også om dere ikke skal over Atlanteren. Da kan jeg for eksempel prøve å finne ny båt til krysning i mellomtiden).

 

Er en nybegynner. Har dayskippersertifikat (tok det nå i år på jomfruøyene) og båtførerprøven da riktignok. Er lærevillig og ellers en trivelig kar. Er 29 år gammel og opprinnelig fra Kristiansand.

 

Hvis du har seilbåt her på Saint Lucia og trenger en ekstra dekkshånd, er jeg også kjempeinteressert i å være med på korte seilturer her på Saint Lucia.

 

ikke nøl med å ta kontakt.

Epost: stian1983@yahoo.no

Telefon Saint Lucia: 719 3857

 

Mvh

Stian

Visninger: 288

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei!

Vi har en båt på Dominikanske Republikk med manglende mannskap og trenger snarest noen som ønsker å være med tilbake til Norge.

Ta svært gjerne kontakt!

Les mer her:

http://www.sorgenfri.com/forum/topics/trenger-mannskap-p-seilas-fra...

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår