Erika Parker trenger mannskap fra Portugal til kanariøyene forholdsvis snarlig og ekstra mannskap til atlanterkryss nov/desember

Hei

Vi er for tiden i Cascais, utenfor Lisboa. Planen videre er å gå sørover mot lagos og seile direkte derfra til kanariøyene (ca. 550 mil), hvor vi forhåpentligvis rekker å ligge en uke eller to før vi krysser atlanteren paralellt med Arc-en.

Vi er kun to ombord nå, og skulle gjerne hatt en matros ekstra over til kanariøyene da jeg har operert en finger og derfor en smule redusert. Seilerfaring er ikke så viktig da båten stort sett klarer seg fint på egenhånd. Båten er forøvrig godt utstyrt både når det gjelder sikkerhet og komfort. Vi ser for oss å ta denne overfarten fra lagos så fort som mulig, helst om en ukes tid eller så fort været tillater det.

Over atlanteren er vi foreløpig tre ombord med mye erfaring, men tar gjerne imot en eller to trivelige matroser ekstra på denne overfarten. Vi lander i Tobago rundt 17 desember.

Vi er 29 og 34 år gamle og  seiler en Jeanneau 49 DS, så vi seiler forholdsvis raskt og komfortabelt. Se gjerne erikaparker.no . Ta kontakt på bjornar@oslo-maritime.no eller gi lyd fra deg på tel 93245971

Hilsen Bjørnar og Hilde 

Visninger: 1057

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei. Jeg reiser nedover til Las Palmas for å seile den 18. nov.. Kan være interessert i en tur til Karibia.

Var med Arc-seilasen i 2009.

Jeg er 69 år. 

Hei!

Jeg ønsker å seile over atlanteren.

Er det ledig plass til meg? Og når starter kryssingen?

Jeg er en mann på 30 år som skal videre ut i stillehavet.

Har sendt deg en melding :)

har nok sett dette litt for sent, men det er jo lov å håpe... !

Hej Erika Parker.  Jeg trænger til en sejltur i de varme lande. 62 år ung, sejlet altid også i Caribien, sejler i Danmark i min Omega 42.

Har du lyst til at have mig ombord i Caribien en måneds tid efter d. 1. februar?

Mvh Kent Bajer

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår