Etterlysning: Eier av "Magnolia" - stålsloop på Isla Mujeres, Yucutan, Mexico

Hei, på vegne av noen venner på verftet på Isla Mujeres utenfor Cancun, lurer jeg på om noen kjenner eieren av "Magnolia" som i lenger tid har ligget der. Beskrivelsen jeg har fått foreløpig:

"She's about 40 feet long and draws about 5 feet.  Sloop rig.  Aft cabin.  Galley to port.  Inboard Diesel.  Two bunks forward, one atop the other.  Self tacking jib.  Excellent wiring job.  But the unique thing is her welding...even the cleats are welded to the bulkheads.  She was so well built, and it's so sad to see her rusting away".

Den er norskeid.

 

Alle tips mottas med takk!

 

Mvh Karoline  

Visninger: 1455

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Har lagt dettte ut på det største forum vi har her oppe i nord,

Baatplassen.no

Hei Karoline

Den du antagelig leter etter heter Finn Hansen. Jeg seilte sammen med ham og 3 andre på Magnolia i mars/april i 2001, på loffing i Karibien. Hadde kontakt med ham noen år etter dette, og det siste jeg hørte var at han grunnstøtte utenfor Mexico og fikk skader på Magnolia - og at den ble etterlagt på et verft. Finn var på denne tiden mer eller mindre bosatt på Malorca. Han jobbet periodevis (bla var han vist nok med i redigeringsarbeid for TV Norge's realityshow Farmen) og han pleide å spare seg opp penger slik at han hadde nok til seilbåt-loffing for en periode igjen.... Og slik holdt han på.  En annen som var med i den perioden, tror jeg var medeier - i alle fall for en periode. Han heter Kristian Kjølner - jeg er usikker, men tror han var fra Oslo. I alle fall - de 2 mail adressene jeg har til Finn, er det lenge siden jeg har brukt. Håper du kan få kontakt via en av dem..

finnhansensail@hotmail.com

finito@nameplanet.com 


  

Vedlegg:

Tusen takk for tipset! Skal nå sjekke om jeg får kontakt!

 

Hei Karoline.

 

Det er meg du leiter etter ang Magnolia. Ta kontakt.

finnsvart@yahoo.com

 

Finn 

Magnolia husker jeg godt. Vi seilte side om side på Cuba for 10 år siden. Hilsen til Kristian og Finn fra Peder på Gyda.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår