Jeg er ei 20 år gammel jente, som etter å ha trent hest i Karibien i fire måneder, virkelig har fått øynene opp for seiling og reising generelt. Har lenge hatt som et mål i livet å dra på jordomseiling, og nå da jeg har et halvår "ledig" kunne jeg gjerne tenkt meg å mønstre på en båt og få en smakebit av livet på havet. Kunne tenkt meg å være med i et par måneder, og helst ende opp i Thailand rundt slutten av mai eller deromkring. Er ganske fleksibel på datoer, håpet hadde bare vært å kunne tilbringe en måneds tid i Thailand for å ta dykkesertifikatet, så ingen datoer er faste i min plan.

 

Har ingen tidligere seilererfaring, men er vokst opp ved sjøen og vant i båt. Er glad og sosial, tilbringer typisk mye av tiden min med dyra mine og i naturen. Er også veldig glad i mennesker og å bli kjent med nye folk og kulturer, også dette et mål for turen. Mitt håp er å ikke haike meg til Thailand på en seilbåt, men virkelig lære å seile og kunne dra min del av lasset etterhvert.

 

Så hvis kommer til å være på vei mot Asia i ca. nevnte periode og har behov for lærevillig og positivt mannskap, ikke nøl med å ta kontakt :-)

 

Anne Bjørg

ab.hl@hotmail.com

Visninger: 417

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår