Hei
Vi lurer på om det er andre som er/skal på langtur nå!? Vi dro fra Oslo i mai og er på danskekysten nå. Satser på atlanterhavskryssing fra Kapp verde i november og videre til Stillehavet gjennom Panamakanalen.
Hyggeloig å vite om andre på tur med ca samme rute! Og hvis dere har små barn i tillegg er det kult. Vi har en på 4 år, en på 2 år og en på 3 måneder som trenger seilende lekekamerater!

Hilsen fra S/Y Felice
Se www.fritthav.com

Visninger: 299

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Utruleg tøff plan folkens! Eg draumer om å ta med meg ungar på langtur ein gong. Sjølv har eg tilnærma vakse opp på båten under 3 år på jordomseglinga til galeasen Svanhild frå eg var 5-7 år, og det har i stor grad påverka livet mitt. No har eg fått med meg ein gjeng vener på vår eigen tur som er skildra på http://www.facebook.com/bluemarble.no. Vi satsar på å krysse panamakanalen ila februar, for vidare å gå til galapagos, påskeøya og pitcairn på vegen til marquesas og kome til tahiti i slutten av juni. Ingen barn ombord denne gongen dog, men ta gjerne kontakt!

Erlend

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår