Hei, vil du eie halvparten av en seilbåt i Oslo området? Båten er ship shape og dette har jeg gjort/er i ferd med å gjøre: Ny VHF og antenne i høst, nytt gassystem og komfyr i vinter, kartplotter, nye batteri, ny smart batterilader, tredje rev på storseil. Blant annet.. Seilene er nye fra 2003 og i god stand. Splitter ny spinnaker fra North Sails. Hun er 29 fot, men romslig som en 31 foter med køyeplass til seks. I juni skal jeg seile henne til Færøyene, det er mulig å bli med dit da.

Pris for å eie halvparten av Mambaen (da skriver vi kontrakt kontrakt hvor vi deler arbeidsoppgaver og seiletid): 100 000 kroner inkludert båtplass i vinter.

Historia: Mamba 29 presenterades i början av 1980-talet då hon tillverkades av BK Marin AB. Senare tog Mamba Boats AB i Forshaga över tillverkningen och hon såldes då av Beckerbåt på Lidingö fram till 1989 då tillverkningen slutade.

Övrigt: Mamba 29 är mycket rik på trä i inredningen vilket ger ett exklusivt intryck jämfört med liknande båtar från 80-talet. Hon beskrivs övrigt som en mycket rymlig båt och är det också. Med separat toa, stort pentry och akterruff (dubbel stickkoj) så känns det nästan som det vore en 33-fotare.

Visninger: 495

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei,

Jeg stammer fra Bretagne [ Brittany ] og er interesseret med tilbudet dit. til aa begynne med skulle jeg gerne gjoere sejling mellom Norge og Faeroeyene saa kann jeg faar baaten til aa kjenne. Saa ser jeg etterpaa.
Kan du sige mig hvilke dagen du tenker deg og sejle avteds og fra hvilke havn i Norge.
Du undrer deg, kanske, at jeg taler Norsk ? forklaringen er at jeg har jobbet i Telemark.
Takk for svaret.

Hadde- Jean LE MEE

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår