Har du en 29-35 fots seilbåt til leie i Hellas? Nærmere bestemt Cykladene. Eller kanskje noen kan råde meg til å kontakte "Dimitri" direkte? Eller fraråde meg fra å leie seilbåt av et spesiellt firma som kan være trøblete å forholde seg til?

Vet det er mange firmaer som driver utleie, og noen er veldig dyre og superfancy, men vi er ikke så fine på det, og klarer oss gjerne med en ikke helt flunkende ny (men trygg) båt til en billigere penge :)

Tidspunktet er de 2-3 første ukene i juli, og vi blir 4-6 personer, litt avhengig av hvor sportye venner vi har!

Takker for alle tips!!

Visninger: 410

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Heisann Anja. Vi leide en 43fots Beneteau på Rhodos for noen sommere siden. Seile da rundt i øyene nordover, og kom vel så langt(kort) som kalimnos. Vi var 8 styk og det var vel bare to av oss som hadde noen seileerfaring. Mener på at selskapet het Seven Seas Yachts. http://www.7-seas.biz/index.php/om-oss Det var en veldig fin tur. Vi hadde i tillegg motortrøbbel i Kos havna og endte opp med og ikke få satt baten i revers, noe som resulterte i at båten fikk seg en trøkk. Men vår norske kontaktperson var på saken med en gang, skaffet oss hotell inntil den nye båten ble seilt opp. Ikke noe ekstra utgifter. Kan på bakgrunn av denne hendelsen som var litt stressende først, og en ellers smertefri seiltur, anbefales for folk som ønsker å minimere risikoen for opphetede diskusjoner med havnemyndigheter og andre gresktalende foretningsfolk.

takk takk !!

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2021   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår