Dette er en drøm jeg har hatt i mange år.. men har først nå kunnet realisere denne drømmen! båten er en 

belle 25 ft desainet av seigurd herberben i 1977  jeg har netopp kjøpet båten  er er strålende fornøyd. motoren er en luftavkjølt hatz diesel fra båten var ny og går som en klokke. forøvrig har jeg også en taylors dieseloven fra båten var ny som nok blir god å ha til vinteren.  

Jeg syntes at det er kjempe fint det finnes et slikt flott forum der man  kan lære masse av hverandre underveis : ) jeg har nå bodd 2 mnd i båten og stortrives, jeg hører andre sier de har problemer med kondens, her i båten er det omtrent motsatt, men det vil kanskje forandre seg til vinteren?? båen er ikke isolert!! 

vil det lønne seg å legge isolasjonsmatter over dekket til vinteren og lage telt over hele båten ??

mvh anners

Visninger: 873

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Anners..

Jeg tror du har kjøpt min gamle båt, om du har kjøpt den av Torsten fra Tyskland. Artig å høre hvordan det går med deg og den.. Ta kontakt på herilin@online.no  så kan jeg sende deg noen bilder..

Detstemmer nok : ) jeg prøvde å finne deg på facebook men det var mange lindbom å velge mellom, hehe. jeg skal sende deg en mail

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår