Hei!

Tenkte bare tipse om en film til inspirasjon for langturseilere og andre eventyrere! Den ble lagt ut på nett i dag og kan lastes ned i høy kvalitet her:

http://www.betweenhome.com/buy/

Her er traileren:

https://vimeo.com/29145037

Enjoy!

Visninger: 1142

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei :-)  

Takk for tipset.  Denne vil jeg gjerne se. Snodig, men den traileren hans slutter med hans håpløshet over at han ikke lengre har en motor..    Jeg vil legge ut et tips til de som ikke kjenner til Lin og Larry Pardey.  De fremviser det jeg mener er det vakreste sjømannskap ever seen for mitt vedkommende ;-)  De har seilt over 45 000 nautiske mil i en båt uten motor. Der motoren kunne ha vært har de ET BADEKAR :-) det er så vakkert.  Anbefaler filmene deres som de selger på sin nettside;  http://www.landlpardey.com/   og noen klipp fra youtube; http://www.youtube.com/results?search_query=lin+and+larry+pardey&am... Enjoy enjoy ;-) 

Lin og Larry Pardey er fantastiske! Til Nicks forsvar må jeg få si at som ung og uerfaren seiler skjønner jeg frustrasjonen over motorsvikt når man er stuck og det begynner å bli tomt for mat ;)

Takk for link! :)

Huffda!


Du kan alltids sende en epost til Between Home hvis problemet ligger der. Men hvis det er ditt nett, er det nok ikke så mye de kan gjøre ... :´(

Så synd. Du får prøve å komme deg til noen med litt kjappere nett. Lykke til!

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår