Hei, vi planlegger en jordomseiling i 2016. Er det flere som har lagt planer såpass langt inn i fremtiden? Vi venter til yngstemann er ferdig på ungdomsskolen, så tusler vi avgårde. God tid til planlegging m.a.o.

Visninger: 640

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Trond! Ja vi planlegger også en langtur i 2016. Har planer om å da være ute i 2 år. Hvor går ferden deres?

Kan jeg bare spørre om hvordan dere finansierer en så lang tur?

Jeg har brukt 3 år på å planlegge 3mnd seiltur... da skal det sies att jeg er alene på en fult utrustet 34 foter.. 

Hadde ingenting når jeg startet planleggingen, men alikevel.. det koster jo en god del.. Skjønner jo att det egentlig er en 2-4mans jobb... Tips og ideer tas imot med takk..

Mvh Andre

Hei Andre,

vi har planlagt denne turen i nå snart to år og det er enda over to år til vi drar. Så vi har med andre ord hatt god tid. Men man får vel aldri god nok tid? Derfor har vi også vært fast bestemte på å ikke utsette avreisen selvom vi kanskje ikke er helt klare når avreisedagen kommer. 

Vi har gjort noen grovberegninger og kommet frem til at det skal være mulig å leve for 100 000,- i året. I tillegg til oppsparte midler har vi hele tiden hatt øynene åpne for muligheter til å generere inntekt mens vi er på tur. Her er det jo bare fantasien som setter grenser. 

Av forberedelser så har vi hatt fokus på klargjøring av båt, spare opp penger og utvikle kompetansen til de som skal være med.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår