Hei.

Jeg er på jakt etter seilbåt og har hørt snakk om at det er mulig å plukke opp båter i god stand til en billig penge i Karibien. Er det noen her som har erfaringer og tips de vil dele ved kjøp av båt på andre siden av dammen? Er det så enkelt som jeg har hørt eller bør man styre langt unne slike prosjekter?

Mvh

Steffen

Visninger: 1531

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Vel, ikke det at jeg skal påstå å vite alt om dette her, men: Da Jarle Andhøy ville ha en egnet båt til sin ferd gjennom Nordvestpassasjen og senere til Antraktis, valgte han en oppgitt og forlatt 40-foter han kunne få for knapper og glansbilder på en opplagsplass på Puerto Rico. Prinsippet: Den standarden de fleste kjøper seg til, ganske dyrt, går det an å jobbe fram. Bare du har tid, hender og ork nok, og skjønner hva som skiller et sjødyktig seilfartøy fra en omseilende, potensiell katastrofe. Tror neppe det var mangelen på standard som til slutt tok "Berserk"....  Ville med ditt utgangspunkt prøvd å kontakte Andhøy direkte for tips.

Lykke til!

Ja, det skal være mulig. Du må bare søke på nettet og så reise over og sjekke opp.Masse utleiebåter til salgs, etc. Men skal du ha den tilbake til Norge får du MOMS problematikken. hva slags båt er du på jakt etter....20 fot eller 60 fot

Vi er fem mann som har vært to år på langtur i vår 32 fots stålseilbåt. Båten ligger nå i Karibien. Den er ikke satt til en alt for billig penge (alt etter øynene som ser), men det er blitt gjort betraktelige oppgraderinger de siste årene. Vi er villige til å diskutere prisen. Båten er norskregistrert. Se finn annonsen: http://www.finn.no/finn/boat/used/object?finnkode=38420325 

Mvh Jacob

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2022   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår