Er det noen som vet om et sted i nærheten av Åsane, Bergen (båten ligger i en havn rett sørvest for Åsane - like ved Tertnes) hvor jeg kan få heist opp en Hero 101 33 fots seilbåt for rask spyling? Skal seile båten til Oslo lørdag 04. april, og trenger å få vekk vinterens vekster før turen.

Visninger: 320

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei igjen! Nå er vegaen min og jeg begynner å bli klar for seilas i påsken. Hvis du finner ut av kran-spørsmålet kunne det vært aktuelt for min egen del å få spylt vegaen også, da er det bare å gi et hint=) Hva slags navigasjonsutstyr bruker du langs kysten Bergen-Hvaler? I vegaen sitter det en Garmin GPSMAP 178C. Tror du det holder med den hvis jeg kjøper elektroniske kart til den, eller bør jeg ha papirkart også?
Yes, skal bli.

Dette med kart er det vel vanskelig å gi et fasitsvar på. Jeg har et kartprogram på pc som jeg har med meg, men akter å kjøpe papirkart for strekningen, da jeg mest sannsynligvis kommer til å seile den igjen en gang. Jeg er tilhenger av papirkart, men elektroniske kart holder vel lenge.

Apropos kran: jeg vurderer vel nå egentlig å ta med meg en våtdrakt ned for å skrelle av det jeg kan for hånd.
Hei kjøpte en båt i åstveit båtforening tror jeg. De hadde tlfnummer til kranbil som løftet båten for meg for en billig penge.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår