Vi legger avgårde i begynnelsen av juli 2013 og skal seile ett år. Ruta er standardveien nedover Europa, Kanariøyene og over til karibien før vi setter nesa hjem via azorene og Skottland.
Vi ha allerede meldt oss på og betalt ARC som går november 2013.
Er du en person som er sosial, omgjengelig og glad i seiling og sjø og so i tillegg har lyst til å reise ett år så er det mulig at vi har plass til deg ombord.
Erfaring med seiling er kjekt, men det er ikke et krav at du skal være en gammel sjøhulk. Båten vi seiler er en 42 fot lang stålbåt som er ketchrigget (to master). Utstyret er i orden.
Frister det med seiling over lengre eller kortere etapper så ta kontakt så ser vi hvordan det blir. PM meg her eller ta kontakt på Anders.vikene.johnsen(krøllalfa)gmail.com

Visninger: 1016

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei!

Er på vei til mellom/sør amerika i januar og har tenkt å reise rundt i et halvt års tid. En av tingene jeg  har lyst og skal gjøre er å seile. Har ingen erfaring fra før, men håper å bygge opp den erfaringen. Hadde vært fint og holdt kontakt og hvis jeg blir bitt av bassillen er jeg absolutt klar i juli for langseiling:)

Hilsen Tina

Mail: tinamariaster@gmail.com

Ps. Hvis du kjenner til noen som er i karibien det neste halv året så si gjerne i fra:)

Hei!

Er det kun 1 stk dere har plass til, eller kan dere ha plass til 2 pers på en kortere etappe ?

Anja :)

Hei Anja,
 
Vi har i utgangspunktet plass til to personer til. Unntaket er turen fra kanariøyene til st.lucia hvor vi allerede har en person som skal være med. Resten av turen har vi plass til noen personer ekstra.  Livflåten vår er godkjent for fire personer og skal vi ha plass og ha det behagelig så er det en fordel at vi kan lukke dørene når en sover. Da vil fire personer være ideelt.
Hvor mange personer er du/dere?
 
mvh
Anders

Hei Anders!

Jeg er interessert! Sender deg en epost!

Mvh Kari

Hei Kari,

Vi har egentlig plass til en person ekstra hvor som helst paa resieruta akkurat naa. Har faatt noen mail fra forskjellige personer, saa vi faar se hvem som er serioese og skikkelige folk. Det hadde vaert koselig med noen hyggelige personer ombord paa tur.

Planen er aa dra fra Kristiansand foerste uka i juli neste aar. Saa gaar det slag i slag nedover langs europa.

Naar hadde du evt. mulighet til aa vaere paa tur?

mvh
Anders

Hei, jeg vil gjerne bli med en etappe eller 2.
Har middels seilerfaring og kan dra min del av byrden.
28 gammel.
Hør ifra deg hvis du hadde hatt noen etapper du ville fastsatt allerede.

Mvh audun
Hei Audun,
Kontakt meg på e-post: Anders.vikene.johnsen(snabel a)gmail.com så kan vi se hva vi finner ut.

Mvh
Anders

Dette høres interesant ut. Har seilt 2 ganger tidligere i Karibien og drømmen har lenge vert å legge ut på ein lengre tur. Om det ikkje er plass hele turen så er eg også interesert i å være med på enkelte etapper.

Mvh Kenneth

epost: kenneth@khaugland.com

Hei igjen!

Vi er to personer, foreløpig iallefall som plalegger tur.

Ting er litt uvisst enda, men prøver å spikre tidsrom vi har anledning til å ut å reise så fort som mulig. Skal en tur på reise i januar, foreløpig uvisst hvor, men er klar igjen til sommeren :)

MEn du, kan du fortelle litt mer om dere er også?

Selv er jeg fotograf, 31 år fra Larvik, glad i dyr og natur og veldig trivelig og blid, hehe :)

Hei Anja,

Vi, min samboer og jeg, har planlagt aa dra paa tur i to aar naa. Vi hadde en liten proevetur i sommer med en mnd. seilferie rundt Sverige til Stockholm og erfarte at det kunne vaere tungt noen ganger aa bare vaere to ombord. Da saerlig paa lengre seiletapper. Hadde kanskje vaert enklere med en litt mindre baat.

Vi har fundert paa aa ha selskap/turkamerater ombord for aa dele paa opplevelsene og seilingen.

Jeg er 32 aar gammel og jobber som laerer og min samboer er 27 aar gammel og jobber som sykepleier. Vi er sosial av oss og ser egentlig etter oppegaaende folk som kan ta i et tak hvis det trengs. Det blir en lang ferie, men de som har seilt litt vet at ikke all seiling er i shorts og med foettene paa bordet :)

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2021   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår