Befinner meg for tiden i Roma. www.sailinghnoss.com for de som vil følge med

Visninger: 387

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei. Har planer om tur til Middelhavet med start mai 2011 og hjem igjen ca. sept. 2012. Har stort sett seil Norskekysten og har endel ting som jeg lurer på ang. en tur til Europa/Middelhavet. Hvordan er det med å skaffe parafin og propan? Hvilke gassflasker og koblinger er å foretrekke ang. fylling av gass. Hva er prisnivået i de forskjellige marinaer/havner. Hvilke land er billigst å for eks.ligge i ei havn for en mnd. av gangen.(Skal pendle på jobb noen ganger i løpet av turen). Har en båt på 43 fot, men med klyverbom og hekkbjelker er totallengden 18m. Betaler man for total lengde eller skroglengden? Kan jo være værdt å bygge om slik at klyverbom kan dras inn.... Er ellers interisert i alle nyttige tips ang. forsikring osv. og ellers ting en ikke har tenkt på. Øyvind Lorentsen.
Denne boka besvarer mange spørsmål om seiling i middelhavet: http://www.nautisk.no/Nettbutikk/Boeker/Ut-paa-tur/Langtur/Adlard-C...

Den ble utgitt i 2008, så den er rimelig oppdatert. Forfatteren, Rod Heikell, har seilt rundt der nede i noen tiår, og har god oversikt.
Hei Christian.

Hvordan ligger det ann med å henge seg på i ca.mai/juni, kanskje..eller reiser du mest alene?
Har lite erfaring, men en syk vilje styrke!! Elsker å lære nye ting =)

Iselin**
Jeg så jo nå at du er jo hjemme igjen til våren. Da håper jeg uansett du har hatt en fin tur, så får jeg henge meg på noen andre i sommer=) Du får si ifra om du skal ut på tur igjen, da har jeg nok enda mer erfaring håper jeg!! :)


Iselin**
Heisann! Ja, skal være hjemme igjen i slutten av mai. Skal gi beskjed hvis det blir nye eventyr :-)

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår