I starten av Desember så heiser eg seil i Curacao som er ein øy i Karibien, derifra så har eg tenkt å seile sakte men sikkert retning Panama og ut i Stillehavet. Har ikke noen tidsplan på hvor eg skal være til enhver tid men følger vær og vind, men regner med å være i New Zeland på tampen av 2015.

Litt om båten:
Draumen er ein Kings Cruiser 33 fra 75 som er løpende vedlikeholdt og oppgradert. Den har vært i familiens eie siden starten av 90-tallet og i mine hendet siden 08 så kjenner båten godt. Under turen fra Norge til Karibien Høst/Vintet 13-14 så har eg alltid følt meg 100% trygg på båten og aldri tvilt om at det for meg er den perfekte langturbåt.

Litt om meg:
Eg er Jon Markus og kommer fra ein liten bygd i Telemark, er 26 år og kjører langtransport når eg ikke er ute å seiler. Har vokst opp med båt og seilt litt rundt i Norges skjærgård før eg satte kursen over mot Amerika. Er flink til å se mine begrensinger så er heller -føre var, en etter snar.

Det eg er på utkikk etter er noen som kunne tenke seg å bli med for ein kortere eller lengere periode. Har plass til 4 i båten men det perfekte er 3. Utgiftene til mat, vann, diesel osv deler vi på. Har ingen planer om å dra på luxus tur så satser på mye moro for lite penger.

Om dette er noe som pirrer nyskjerrigheten din kan du lese litt meir på www.draumen.net eller sende ein mail til jonmg@online.no

Seilerhilsen
Jon Markus

Visninger: 787

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2022   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår