Hei :)

Jeg er en mann på 26 som nå har gått et par år og hatt lyst til å lære meg seiling for at jeg på et senere tidspunkt skal kunne kjøpe egen båt og dra på maaaaange fine turer :) Før denne båten kan kjøpes bør jeg vel lære meg et og annet om seiling og sjø, og da trenger jeg noen som gjerne har mye å lære bort. Har en del erfaring med båt, men ikke seilbåt. Har dog lest meg noe opp iløpet av de senere år. 

Derfor kunne jeg tenkt meg å bli med på korte eller halvlange turer for å nyte havet samtidig som jeg lærer. For kortere helgeturer eller lignende er det mest hensiktsmessig for meg med båter i Trondheims-området, men ved halvlange turer er det jo mulig for meg å reise, men dette krever selvsagt litt mer planlegging med ferie osv.

Personlighetstrekk og lignende kan informeres om pr tlf :) Men jeg er selvsagt lærevillig og hardtarbeidende jeg også ;)

Så har du tenkt deg ut på tur men mangler mannskap/turkamerat, så ta gjerne kontakt med meg her inne, eller ring meg på 92805283  

Visninger: 172

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår