Mann 29, søker plass på båt i Karibien eller for Atlanterhavskryss

  
Litt om meg:

Jeg er 29 år gammel, bor i Oslo men er opprinnelig fra Kristiansand.

Har båtførerprøven og dykkerlappen. Har dessverre ikke noe seilerfaring av verdi, men driver og leser meg opp (selv om det er et magert substitutt i forhold til å være der ute).

Er ellers i normal fysisk form, er arbeidssom,lærevillig, til å stole på og ellers en trivelig kar.

Av personlige interesser kan jeg feks nevne film, historie og sport. Utdanning: Bachelor i Øk./Adm.

Av varighet tenker jeg alt fra 2 uker til 3 måneder på båten. Kanskje lengre hvis det skulle passe for alle partene på båten. Er fleksibel da jeg har sluttet i jobben min, og har tenkt å bruke muligens ett år på seiling.
 
Hadde vært supert noen har en ekstra plass på en båt i karibien eller i retning karibien. Feks en atlanterhavskrysning med start fra midten av november eller i desember omtrent hadde vært helt suverent. Det ideele for meg er å komme meg avgårde i november (da jeg må være ute av leiligheten min før 1 desember).
 
Jeg vil selvsagt være med på å dele løpende kostnader som mat, havnevgift etc.
 
 
Jeg har i noen måneder tenkt meg å kjøpe egen brukt seilbåt  i Florida, for og deretter å søke en eller flere med god peiling som mannskap til å hjelpe meg å komme i gang med seiling (vennligst ikke tro at jeg er helt sprø av den grunn:=))
      Det beste er nok dog, som jeg prøver å gjøre nå, å tilegne meg erfaring som mannskap før jeg eventuelt kjøper egen båt.  
 
 
Vennligst ikke nøl skulle det være noen spørsmål etc. Merker det kribler veldig for å få kommet seg ut å seile:). Hvis ingen har noen plass, går jeg nok for å reise i slutten av november til Florida for å kjøpe egen båt. 
 
 
 

Mvh
Stian

Visninger: 570

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Jeg vil også vurdere andre reiserruter/steder enn det jeg skisserte over.

Så jeg sier tusen takk til alle som har noen tilbud :=)

 

Mvh

Stian

hei Stian.

Vi har en båt i Karibien som vi ikke helt vet hva vi skal gjøre med. Jeg har lagt ut båten for salg. Men aller helst ville jeg hatt båten hjem til Norge. Jeg har ikke mulighet til å seile selv, men jeg prøver å stable sammen et crew som kan låne båten og seile den hjem. Jeg har kontakt med noen seilvenner og en kaptein som kanskje er interessert, men jeg trenger flere folk som sier de vil dette, før jeg kan drømme om at det går. Hvis dette blir noe av, kunne det vært interessant for deg? Se http://www.sorgenfri.com/forum/topics/l-ner-ut-v-r-lang-turb-t-for-... for mer info om planene. Der finner du også en link til salgs-annonsen på finn, så ser du hva slags båt det er snakk om.

Permalink Svar av Frode Hatlem for 16 minutter siden
Slett
Hei, vi drar andre veien om 1 uke eller 2 fra Fort Lauderdale via Bahamas, Bermuda, Azorene, Irland til Norge om det kan være interessant. Se innlegg på mannskap søkes.
▶ Svar

Hei Stian

Jeg tenker også på å finne en båt, enten det er som betalende mannskap eller som gjest. Har funnet en fantastisk båt for betalende mannskap:

http://seilingihellas.no/arc-eventyret-over-atlanteren/

Vet ikke helt hva det koster for hele turen men skulle gjerne seilt på den båten :)

Finn Svartvadet

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår