Noen som har tid og lyst til å være med på en seilas en eller flere dager i løpet av uka som kommer? Start fra Fredrikstad (muligens tirsdag/onsdag), over til Stavern, videre nedover Sørlandskysten via Risør, Arendal til Kristiansand. Ingen krav til tidligere erfaring. Hopp på og av når det passer deg. Båten er en Albin Ballad 30 fot. Send gjerne pm.

Visninger: 744

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

kan forsåvidt gå hele turen eller deler av den ,har lite og gjør på for øyeblikket , har seilt strekningen mange ganger før ,,  bor i Stavanger ... har seilt båter opp fra middelhavet og har egen båt comfort 32 ......

Takk for interessen! Kan jeg ta kontakt når (hvis) jeg nærmer meg Stavanger? Tipper jeg trenger halvannen uke dit, hvis jeg kommer avgårde herfra (Østfold) i morgen, tirsdag 17. Jeg har en foreløpig avtale om mannskap fra Kristiansand til Tananger fra ca 20., men det kan være greit å ha reserve, evt en ekstra ombord. Det kan også være aktuelt at du er med nordover i retning Bergen.

Kan bli med på hele turen og deler av turen. Har ingen erfaring fra seiling, men har vært en god del ombord i båt. Og har et ønske om å lære meg seiling. 

Hvor i landet bor du? Jeg håper å komme avgårde fra Østfold i morgen, tirsdag 17. Hvis du har anledning til å bli med herfra eller fx. fra Stavern i retning Kristiansand så hadde det vært fint :)

Ta gjerne kontakt på tlf/sms: mitt nr er 957 61 939

Da var nok jeg ute av dansen dessverre ,, influensa er ikke mye brukbart i båt   :-(   

Mvh

Michael Christiansen

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår