Hei alle seilere! 

Er det noen som har tips hvor man kan være med som mannskap når en selv er en uerfaren seiler? Jeg har så utrolig lyst til å lære! Jeg har vokst opp ved sjøen og tilbragt mye tid i båt, men har kun vært på en seilbåt i noen dagers tid i forbindelse med et TV-opptak i Fredrikstad, samt èn uke på en katamaran i Thailand. Håper på noen gode tips og svar! :) 

Nina

Visninger: 614

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Kan alltids bli med meg i seiljolle denne sommeren, eller så skal jeg på langtur 010517.

Holder til på Hvaler, utenfor Fredrikstad.

André
Seilforeningene rundt i landet har gjerne småregattaer en fast dag i uken. Det er ikke uvanlig at båter har lyst på mer eller mindre fast mannskap, også nybegynnere. Noen har også egne grupper med Yngling eller lignende båter du kan være å seile og stelle med.

Pekka
Jeg reiser fra Drøbak ved 9-tiden. Har tenkt å seile Hankøsundet, Hvaler, Strømstad og kanskje til Tjørn/Orust-området før turen går mot Drøbak igjen. Varighet usikkert....men sånn mellom 1 og 2 uker. Du kan gjerne bli med på en dags-etappe. Mvh. Kai Aage, pensjonist med S/Y Aventura, Bavaria 41

Tusen takk for hyggelige svar, dere!

Jeg er for tiden freelancer og akkurat nå er jeg superopptatt med jobb frem til oktober. Kanskje ikke så mange i Norge som legger ut på en tur i oktober/november? Eventuelt noen som har kontakter andre steder enn i Norge, som kanskje vet råd? :-)

Kan prøve mannskapsbørs på Facebook ☺

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår