Jeg er en 31 år gammel gutt som har gått til anskaffelse av en Jeanneau 49, med intensjon om å leve livet glade dager mens jeg seiler den i gjennom Karibien og Stillehavet med flere av mine beste venner. Jeg begynner å seile i Karibien i januar 2014, og regner med å starte Stillehavseilasen fra Galapagos 1. mai 2014.Videre er planen å seile i gjennom Stillehavet i løpet av 2014 og rundt i i Sørøst-asia i første halvdel av 2015. I løpet av denne turen er det flere besøkende venner som skal bli med for lenger og kortere perioder. Jeg regner derimot med at jeg kommer til å trenge mannskap på flere etapper i Stillehavet og utover. Dette blir altså fra ca. juli 2014 og senere.

Jeg søker derfor etter noen frie sjeler som synes har litt (eller mye) tid til å bli med på en slik tur. Om du er gutt eller jente, eller hvorvidt du har mye erfaring spiller ikke så stor rolle. Det viktigste er at du er en sosial, eventyrlysten og interessert i å delta på mye gøy. Søker fortrinnsvis etter noen i tjue/tredveårene. Hvis du er glad i å kite og dykke er det en fordel.
Hvis dette høre interessant ut, eller du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt på: patrike82@gmail.com
Mvh
Patrik

Visninger: 753

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår