Vi skal seile vår nykjøpt Beneteau Sense 50 fra Palma, Mallorca til Oslo, Norge og trenger mannskap med seilerfaring. Du kan være med en uke, eller fire. Svar om du/dere har mulighet så får du flere detaljer.

- Beverley og Frank

Visninger: 421

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei!

Jeg har mulighet til å være med ihvertfall en uke i august, kanskje mer og kunne gjerne tenke meg å bli med på turen. 

Mvh,

Martin

Hei Martin,

Fint at du vil være med. Kan du fortelle litt om deg selv, alder, interesser, seilerfaring osv. sånn at vi kan bli litt bedre kjent?

Vi trenger mannskap mest for å seile Biscaya Bukta, og kanskje Engelsk Kanalen. Det er den mest utfordrende strekningen på turen. Vi tror at vi kommer til å nærme oss det området rundt 8.-10. august. Har du mulighet til å møte båten i Lisboa?

 

Vi er et engelsk/ norsk par, partneren min er fra Nord Troms, heter Frank Halvorsen (50), det er han som er kapitein (som han minner meg stadig på ;). Vi har med en Østlending på turen, og kanskje hans kjæreste. Jeg må hjem til jobb seneste den 11. august og bli mest sannsynnlig, ikke med på Biscaya kryssningen (jeg har ingen seilerfaring, så det er lite behov for meg der).

 

Høres dette tiltrekende ut så fortell meg litt mer om deg selv.

Mvh

Beverley

Hei igjen!

Har sendt melding med litt om meg.

Mvh,

Martin

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår