Hei.
Noen som vil bli med på en liten tur til DK? Planen var egentlig satt, men ettersom jeg selv pådro meg en skade i Big jumpen trenger jeg litt bistand for å komme meg av gårde. Trenger hjelp til å skru litt motor og fullføre installasjon av en dickinson diesel varmer før avreise.

Hadde også skaffet meg en fokkeslask, men fikk beskjed om at han hadde fått seg jobb han ikke ville takke nei til, samme dag som jeg gikk på trynet i bakken. Føler vel at denne turen henger i en tynn tråd, men gir den en sjanse her.

Noen som vil hive seg rundt og gjennomføre denne turen?

Båten det er snakk om er en Gambling 34, Og jeg har tidligere seilt den til DK, Shetland, Færøyene og Norskekysten opp til Meløy kommune. Trygg og god båt bygd for havgående regattaer.

Mvh. André

Visninger: 599

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

hei. 

Når tenkte du å reise?
og hva er reiseruta?

Jeg hjelper gjerne til med Motor og dieselvarmer, bare jeg har tid... 

Mvh
Axel

Min opprinnelige plan var å seile fra 10.03- 30.03. Ingen satt reise rute, men en tur innom Læsø, Hou og Anholdt er nok ganske bankers! Tenkte også å svinge innom familien som er der nede i påsken.

Tar med både Longboard og hund, og seiler i hyggelig tempo.

Jaok, 


Det blir nok litt i tidligste laget for meg dessverre. si ifra hvis du kommer til å reise litt senere, eller om det er muligheter for å hoppe på i mindre etapper :)

Håper du får med deg noen som kan hjelpe,

lykke til! 

jeg kan bli med :) 

jeg ELSKER læsø! Oldemoren min var en lesø-kvinne og bestefaren min tilbrakte de fleste somrene der som ung, da hans mor døde tidlig. Ta meg med! ta meg med! 

Det høres litt kaldt ut å reise så tidlig på året, men jeg bor i Lillehammer og vant til "at det ikke finnes dårlig vær men bare dårlig klær" 

Hællæ!

Hyggelig at du melder interesse☺
Nå i første omgang er jeg nødt til å få renset kjølevannssystemet, dette må gjøres før jeg reiser, men får ikke gjort dette selv ettersom jeg ikke fikser å sitte bøyd over den motoren..

Men sender deg en melding når jeg vet noe mer, eller finner en som vil skru for meg.

Mvh.
André

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår