Jeg har en del erfaring med småbåt fra tiden jeg jobbet som yrkesdykker og som vervet ved Kystjeger Kommandoen. Så åpenbart har jeg yrkesdykker sertifikat (også sportsdykker instruktør), Maritim VHF og radioamatør lisens samt båtfører prøven.

Båtkjøp har jeg utsatt til neste år da jeg tror det er bedre marked i Bodø hvor jeg har tenkt å flytte, samt at jeg ønsker å få noe erfaring med seilbåt før jeg kjøper. Ikke minst kanskje få hjelp av noen som vet hva man bør se etter.

Det jeg lurer på er det noen kurs man kan ta på nett for å forberede seg på å bli en seiler?

MVH Morten

Visninger: 335

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Bare å hoppe i det!

Selvlært jeg også, og det har gått strålende. Blir nok dog ingen regattaseiler, men det har aldri vært hensikten min heller. Da hadde jeg nok gått et kurs eller 3.

Kommer langt ved å lese litt for så å prøve.
Vet at det er noen seile simulatorer i appstore, kanskje du finner en du kan leke deg litt med?

Mulig vi sees i nord neste år? Vurderer sterkt å seile opp etter en ekspedisjon i vesterled.

André

Det hadde vært kult. Kjenner bare at stemninger her på forumet med de folkene jeg prater med er bra. Alle er støttende og ingen prøver å hevde seg. Nesten som klatre miljøet  :)   

Blir nok å hoppe i det. Har lagt inn et krav om yrkesskade erstatning så får vi se va utmålingen av det blir. Det som styrer økonomien litt.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår