Heisann, 

Hadde vært kult å truffet noen norske seilere? eller har alle lagt turen tilbake til Europa?

Jeg er for øyeblikket i Dominica, og seiler alene vidre til Martinique og nedover mot Grenada, hvor jeg har planer om å tilbringe hurricane season, kanskje det er noen normenn som skal det samme?

Er det noen som har formeninger om Venezuela? Sikkerhet osv? stadig rapporter om overfall på båt og skyting osv... vurderer å seile dit, men er jo ikke alt for kult med "pirater"

Mvh

Jørgen Andersen

Visninger: 438

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Kult ! hva er navnet på båten? jeg er "Morning Star" kan jo prøve å haile hverandre.. jeg seiler lørdag fra dominica til Martinique og blir der en stund, kanskje du tar meg igjen, jeg seiler en liten billig hunter 30 !
Jeg har min båt i opplag i bøye i Mt.Hartman Bay også kalt Secret Harbour i Grenada. En lokal fisker, Dennis, har som oppgave å se etter båten. 4 andre norske båter har opplagbøye der. Er det der du har din "stormbøye"?
Det stemmer det.da ses vi ivertfall der.Morro og treffe andre seilere også.Er ankommet st martin i dag,og drar vidre til dominique den 9 fra st martin.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår