Hei alle sammen! :) 

Jeg er en 26 år gammel jente, jeg heter Marika Mellegaard Bové og født og oppvokst på en vidunderlig liten perle av en øy som heter Brønnøya i indre oslofjord. Som en ekte brønnøyaner, er jeg vant med båt. Familien har en 28 fots treseilbåt som min far har bygget, samt en hel del andre mindre seilbåter som kragerøterne, optimist og motorbåter som jeg har sittet i mangt opp gjennom barndommen og i voksenlivet. Jeg har ikke båtførerprøven, og ikke seilt i store båter alene. Har seilt noe med min venninna mi sin båt på 19 fot rundt i oslofjorden på "egenhånd". Jeg studerer for tiden master i miljøpsykologi i Lillehammer, men ønsker å gjøre noe helt annet i fremtiden enn å studere og stikke nesa nedi bøker. Jeg vil gjerne være med på en tur, kan gjerne være over flere uker eller måneder. Jeg drømmer om varmere strøk, sol og glitrende hav. Jeg savner å kikke opp på seilet, kjenne vinden i håret og fiske på gode dager. 

Da jeg ikke er verdensmester i å håndtere en båt alene, er jeg avhengig av å ha noen ordentlige erfarne seilere eller båtførere med meg, som kan lære meg gode kunnskaper så jeg en dag føler meg klar til å kjøpe en egen båt som jeg kan jordomseile med. Men som sagt er jeg så og si oppvokst på båt, så jeg vet hvordan det meste fungerer på en båt, kan noe kart osv og lærer fort. Jeg kunne vært verdens beste fokkeslask! Jeg er utadvendt, snill og omtenksom, kreativ og morsom. Jeg er også flink til å lage mat, og svært fleksibel. Jeg er sterk og modig, og ikke spesielt jålete. Jeg ønsker meg nye eventyr!

Hvis du tror at jeg høres interessant ut, og du har tenkt deg ut på langtur så ta kontakt med meg :) jeg kan love deg at jeg kan bidra til å skape en morsom og spennende reise! :) 

ta kontakt på 97796323, mail: mbove_@hotmail.com eller på facebook; Marikos Bové. 

ship og hoi! ta med meg :D 

Visninger: 1409

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei.

Er igang med planlegging av min neste ekspedisjon, riktig nok et år frem i tid, men ting tar tid når man er alene om det.

Kanskje dette kunne være av interesse for deg?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153532322871931&i...

Mvh.
André

reiser på langtur i år og har plass mere info på mannskap søkes 

Hei. Kunne du tenke deg en seiltur til Danmark fra midten av August? Blir en ferie/vedlikeholdstur.

Mvh.
André
Ledig køyeplasser hos meg, men jeg seiler før jul. Skal gjennom engelske kanalen og tar enten Canal du Midi mellom Toulouse og Sete eller over Biscaya Portugal Gibraltar og til Malaga. Regner medå bruke 6-8 uker på turen og blir i Middelhavet frem til etter påske. Båten blir liggende igjen i Spania når jeg reiser hjem til Norge for å jobbe mellom påske og frem til desember neste år. Vi er 2-3gutter og en jente men noen skal mønstre på i Amsterdam i romjula. Til Amsterdam er vi bare to og trenger ekstra hjelp, men du er velkommen ombord så lenge du vil være med også etter jeg reiser tilbake etter påske. Har du mulighet til å være med så ta kontakt...

Hei jeg planlegger en jordomseiling om 1 år og tenker bli borte i 5 år trenger noen til å være med å planlegge allerede nå, lage en rute hvor vi skal dra og alt som hører med har en 35 fots havseiler,

Bor i Drøbak ta kontakt på mail roareidepedersen@yahoo.no

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår