Hei!
Befinner meg nå i Bequia, St.Vincent og Grenadinene, og innser at det begynner å bli på tide å sette kursen hjemover mot Norge. I den forbindelse søker jeg ledig plass på på båt. De fleste typer seilbåter er av interesse. Har tilegnet meg en del seilekunnskaper de siste tre månedene, så vil kunne være til hjelp om bord. Er fleksibel både på avreisested og dato samt hjemkomstdato. Noen som har plass og lyst til å ha med et ekstra mannskap over dammen?

Visninger: 560

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei!

Vi har en båt som mangler crew. Båten ligger på den Dominikanske Republik og vi skulle gjerne ha henne hjem denne sesongen. Ombord finnes nå en italiensk kaptein, båten er helt klar for seilasen, bortsett fra mannskapet. Ta gjerne kontakt dersom du er interessert.

Les mer her:

http://www.sorgenfri.com/forum/topics/trenger-mannskap-p-seilas-fra...

Takk for svar, men jeg er nok ikke klar for en 32 fots båt over atlanteren enda. Lykke til med å få henne hjem!

Takk 

Hei Birgitte. Seilbaaten Impetus seiler Fra Cuba om om noen dager med kursen bahamas - Azorene - Engelske kanal og Kristiansand.

Vi er 2 stykker paa baaten og ser etter 2 crew til.

Baaten er 38 fot C&C velutsturt til langturseiling. Har en jordomseiling samt 5 aar cruicing bak seg saa er velproevd i de fleste forhold.

Kaptein  Arvid 36 aar fra Kristiansand. Seilte fra Norge for 5 aar siden med impetus og har seilt 3 av aarene i Caribbean, bla med charter seiling. Har mer enn 30 000 nautiske mil seilerfaring.

Crew Hemish 33 aar fra Australia.

Vi er et team med reise og livserfaring. Altsaa positiv og easy going atmosfaere paa baaten.

Du er velkommen til aa moenstre paa i Bahamas omraadet. Vi satser paa aa starte kryssingen fra Bahamas midten av Mai.

Facebook arvidmy@hotmail.com. Bilder mm. 

Vennlig hilsen Arvid

 

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår