«Hvorfor ikke Tile?» av Leo Löthman er en morsom, rar, underfundig og merkelig beretning, så til de grader fantasifull at du tror hvert ord (!). Skrivestilen kan minne litt om Arto Paasilinna. Mer om bok og forfatter under.

Bestill direkte fra Flyt Forlag, denne gang i hardcover til kr 349,-

Forfatterbesøk:
I anledning utgivelsen inviterer Flyt Forlag i samarbeid med Finsk-Norsk Kulturinstitutt til lansering av boken. Forfatteren kommer, og vi regner med noen riktig gode historier om hvordan dette eventyret kom til.

Tid: Onsdag 19. oktober kl. 17.30-19.30. Sted: Kristian Augusts gate 5 i Oslo (i Finsk-Norsk Kulturinstitutts lokaler)

Utgivelsen er støttet av Nordisk Ministerråd.

Hilsen
Anne Nygren
www.flyt.no

Litt om boken:
I denne underfundige romanen møter vi de to fascinerende personlighetene Harald og Heikki. Harald er en nyskilt og frustrert eks-bankmann og Heikki en selvoppnevnt forsker på «kvinners følelsesliv i kystnære strøk». Karene havner bokstavelig talt i samme båt, og sammen legger de ut fra Ålandskysten på det som skal bli en halsbrekkende reise. Uten seilerfaring feilnavigerer de seg rett inn i et liberalt fengsel i Tallin, men løslates og fortsetter sin ferd på havet. Etter hvert plukker Harald og Heikki opp litt om seilingens kunst. Utrolig nok finner de norskekysten og tilbringer vinteren dypt innefrosset i en Vestlandsfjord, før de til sist setter kurs mot øya Tile ved jordens ytterkant.

Dette er en roman som er full av maritime og psykologiske innsikter - og ikke minst er den morsom til tusen!

Litt om forfatteren:
Ålandsforfatteren Leo Löthman har gitt ut ti bøker og kommer nå endelig på norsk! Han tar seg tid midt i utgivelsen av sin nyeste roman, "Transportflotte Speer", til å besøke oss i Oslo. 

Visninger: 149

Svar på dette

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår