Hei

 

Er en jente på 26 år som har vokst opp i vanlig båt, men har i de siste årene hatt et kjempe kick etter seiling.

Siden jeg er litt i villrede tenkte jeg jeg kunne høre med ekspertene her hva som må til for at jeg skal få være mannskap på en båt? Regner med at jeg må gjennomføre noen kurs før noen vil ha meg med.

Er min store drøm å få seile og jeg blir snart syk hvis jeg ikke kommer meg ut.

Håper noen kan hjelpe meg og at det ikke er til for mye bry.

 

Med vennlig hilsen Pia

Visninger: 4120

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Anja,nå har vi jo et mål og jobbe mot:):)

Hei Pia

 

Jeg og familien min har seilt med til sicilia, og overvintret i Palermo.

Vi blir i området til slutten av mai, da drar de andre hjeml, og jeg skal ta båten tilbake til Norge.

Satser på å krysse biscaya i månedsskifte juni/juli, og ankomme oslo i slutten av juli.

Båten er en tomastet trebåt bygget etter colin sine prinsipper, så den er tung, men solid.

Hvis det høres fristende ut med havseilas og delfiner rundt baugen så si i fra!

 

Hilsen Andreas

 

Hei Haldor

Syns da ikke man skal kimse av norske/svenke kysten :) Det er jo herlig om sommern det. Kan ikke finne deg på fb, finn meg?

 

Hilsen Pia

Hei Andreas :)

Sendte deg en innboks melding.

 

Hilsen Pia

jeg henger litt her inne jeg Pia, på tråden du har startet... Snylter litt på´n ;)

Det er helt greit vettu frøken snylt;)

Har foreløpig en 24 fots treseiler på Hovedøya som jeg har vært på Helgoland, Bornholm osv med (blir solgt i mai til enn gammel elev), er medeier i en 40 fots ferrosement C-spirit (seiler) i Foca ved Izmir- og kjøper i mai en 32 fots Mikkel som ligger på Hovedøya. Må bli kjent med den nye båten sjøl først, men det er gode sjanser for kortere turer i <oslofjorden før jeg drar ned til den andre i Tyrkia i begynnelsen av juni. (Skal seile den opp til Istanbul, så tar de andre eierne over i Svartehavet før jeg får den igjen i Istanbul i midten av juli for å seile ned Hellas et stykke før retur til Foca). Som gammel lærer syns jeg det er viktig med kunnskapsoverføring. Har tatt kystskipperen (D5LA) og ISAF redningskurs, vil overføre den kunnskapen til andre gjennom øvelser med "mann over bord" (med fender) og navigasjon. Er på Facebook.

 

jeg vil komme med en advarsel,,, jeg har inntrykk av at mange av dem som søker kvinner ombord i  båten forventer en slags "tjeneste" som helt klart er ren prostitusjon, ha dette i tankene når dere kvikker prøver å skaffe dere seiltur,,,, og dere menn ! skjerp dere, det er skammelig, var det min datter dere lurte med,,, hadde dere hatt meg på døra med balltre etter 2 timer.

Jeg leste annonsen til de guttene som søkte gledepiker, syntes ikke det var så veldig morsomt. Var det alvorlig ment er det jo helt sinnsykt. Jeg har ingen skjulte intensjoner når jeg søker etter mannskap, det ville være helt forkastelig.

Uansett vil jeg ikke vekke Johnnys vrede.

Jeg håper og tror at det ikke tilfelle at folk søker "prostituerte" på ordentlig, og jeg håper og tror også at de fleste her inne har vett nok til å tenke seg om 2 ganger og se an folk litt, før man blir med dem ut på havet...

:)

Hei

Har fått med meg saken og er selvfølgelig kjempe skeptisk til hvem jeg blir med på tur. Hopper ikke ombord med første og beste, har lyst til å lære, men ikke på bekostning av kropp eller andre lumskheter. Syns det er flott at du kommer med advarsel, er desverre et slik samfunn vi lever i i dag, så det ligger alltid i baktankene hva folk egentlig forventer.

Ha en fin dag.

Hilsen Pia

Hei Johnny Winther.. det er helt korekt at mange forventer tjenester tilbake. Mange har nok også godt på den limpinnen og dsv ikke turt noe annet når man først har kommet på sjøen.. Jeg har hørt flere som har "tråkket i salaten".

Jeg er en jente som også kunne tenkt meg og seile mye mer enn det jeg gjør i dag. Men har truffet på mye rart av "gutter/menn" så jeg er skeptisk..

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår