Min 37 fots Najad ligger i Hellas. Ønsker å få den hjem til Norge. Undersøker flere muligheter. Har ikke anledning til å seile hele veien selv. Finnes det noen kompetente seilere der ute som kunne tenkt seg å ta ansvar for noen eller alle leggene til Skandinavia. Hilsen Kent Henriksen

Visninger: 285

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Ta kontakt der du forteller litt mer om tid og sted, så skal jeg se om jeg får mulighet til å ta noen strekk på veien til Norge.

sailorman7@hotmail.com
Jeg hentet en seilbåt i Spania i fjor og kan ta på meg oppdrag i år også.
Seil i en årrekke
Seilinstruktør hos Normar Adventure
Seilt Norge - Orkenøyene
- Island
- Grønland.
- Azorene
Mye i Skandinavisk farvann
Er under Maritim utdannelse til sjøkaptein

Gode referanser!!
Det høres veldig bra ut. men har en liten følese at dette kommer til å koste meg penger. Hadde sett for meg at det var noen som hadde lyst på en aktiv seilferie i spennende farvann, og jeg stilte båten min til disposisjon. og så hjalp de meg hjem med båten
Ja det koster penger. Et forslag er at du for tak i noen som ønsker å feriere Middelhavet fra Hellas til Sydspania. Strekket sjennom Gibraltarstredet og nordover er kanskje ikke like attraktivt å feriere i? Tett med fiskeredskaper og båter opp langs Portugal samt beryktede Biscaya, Kanalen og Nordsjøen. Lei inn folk for transport Spania - Norge?
hei, Har du fått båten din til Norge, Kan kansje hjelpe til om det trengs.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår