Meget velutstyrt Beneteau Oceanis 473 med fire doble lugarer søker mannskap for seiling over Atlanteren nå i mai.

Båten ligger i Karibia og tanken er å komme igang i midten- slutten av mai. Vi regner 2 uker til Azorene og en uke derfra til Gibraltar, båten skal videre til Hellas. VI regner med at ting letter coronamessig slik at man ikke får problemer nå dere skal hjem igjen, restriksjonene i Europa er i ferd med å lette allerede.

Interessert? Kontakt meg.

MH Ingve 

Visninger: 943

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei. Fått mannskap? Er det ikke restriksjoner på innreise til div øyer i karibia? Hvor ligger båten? Pris?

Mvh Bjørn

Heisan, nei intet mannskap hyret enn så lenge. Det har vist seg vanskeligere å få folk over enn jeg regnet med så prosjektet er satt på vent. Men takk for svar.

Hei! Hr du klart å gjennomføre reisen eller vil prosjektet bli løftet igjen nå som vi snart har ridd ut tredje bølge. Kan være lettere å gjennomføre på sensommeren. I så fall virker det veldig spennende! - Aksel

Heisan, Nei, turen ble ikke gjennomført i fjor, men vi tar turen nå i april, har allerede mannskap på St.Lucia som skal starte på turen 15. april. Sensommer går ikke, orkansesong veit du.

Orkaner er ikke så gilt, nei:) Ønsker dem en god tur!

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår