Hei. 

Jeg fikk for et par år siden 5 overlevelsesdrakter av typen 

Hansen Protection Redningsdrakt E-307 Solas

Disse koster i utganspunktet 6995 NOK ny ( cf denne lenken http://www.seatronic.no/redningsdrakter-c-166/hansen-protection-red... ).

Grunnen til at vi fikk dem er at hos profesjonelle fartøy så må de kontrolleres etter x antall år, og så må de byttes ut etter et visst antall år... Vel, vi fikk dem av en større seilbåt som har betalende passasjerer, og således er nødt å følge regelverket, og det sa at de måtte byttes ut. Personlig synes jeg de fortsatt ser helt fine ut. Det er jo ofte sånn, selv om man går over "best før dato" så går jo ikke ting ut av dato dagen etterpå....

Vi fikk dem da vi driver en del med langturseiling, og det definitivt vil være et tryggere valg å ha en slik om bord enn regntøy og redningsvest om man skulle komme ut for havsnød. 

Nå har jeg dessverre ingen langtursprosjekter i overskuelig framtid, og da synes jeg at det blir dumt å la dem ligge i boden og ta opp plass dersom noen andre kan ha bedre nytte av dem.

De gis således bort til noen som har en verdig sak  (Dvs noen som har tenkte seg på langtur på begrenset budsjett og som vil ha god nytte av dem). 

Ta kontakt på e-post cdavidsen(at)gmail.com

Visninger: 953

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Det var massiv respons på denne posten, mottok nærmere 10 e-poster i løpet av et døgn. Den første som tok kontakt var S/Y Duen som skulle seile til Svalbard i år, så i tillegg til å være først ute, så var det de som skulle der det var kaldest.

Det var mange gode henvendelser, og skulle gjerne ha hatt flere drakter å gi vekk, men hadde nå bare 5. 

Takker igjen for draktene, det vil bli et bra tilskudd til Svalbardturen vår og andre langturer i nær fremtid :)

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår