Hei sjørøvere og annet pakk!

Seilbåten Ragnarok vil hjem til Norge, siden ingen vil ha ham i karibien. Derfor søker jeg skipper og mannskap som vil seile ham hjem. Eller et stykke av veien, hvis mulig over atlanteren.



Overfarten over atlanteren bør gjøres i juni, da orkansesongen ikke er begynt. Frem til da, kose seg fra Trinidad og Tobago til jomfruøyene eller hvor dere enn måtte ønske dere å reise.

Finns det minst 2 personer som kan seile der ute som har lyst? kan dere få seile båten i karibien og over atlanteren. Skaff noen mannskaper som ikke er veike og sleipe og sett igang drømmen om langtur seiling.




Hiv og hoi og splitte mine bramseil!

Skriv til meg på mailen min NÅ: jensclaus (Att) gmail (dott) com og søk om å bli kaptein eller mannskap! Turen starter helst, for dere, i midten av april!!!!


Sjømannshilsen fra

Claus U. Jensen
skipper på Ragnarok
---------------------------------
hjemmeside: www.happylucky.no

Visninger: 284

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

jeg blir gjerne med som potetskrellker el.l, har ikke seilerfaring å skilte med, men er full av eventyrlyust og pågangsmot. bor på svalbard, vil gjerne bruke juni måned på å lære meg å seile under solen .... mvh bettina:)

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår