Hei! Jeg er 15 år og brenner for å lære og seile. Jeg har lest meg til det meste i ett halvt år nå og klarer ikke å vente med å komme meg ombord i en båt. I hovedsak lurer jeg på om det er noen der ute som holder ett kurs i nærtheten av Oslo - Larvik området. Blir da nybegynner så kurset må helst være tilpasset det stadiet.

Vis ikke er det sikker noen der ute som vil lære meg det håper jeg. Vil helst drøye det til sommer fordi da er jeg ferdig med eksamen og slikt tull! Så da kan det bli helgetur o.l da jeg har lært det. Så si ifra vis dere kjenner noen som holder kurs, eventuelt holder selv eller vil lære meg å seile! :)

Visninger: 488

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Jeg kan anbefale Norsk seil-og Navigasjonskole.

Dem har nybegynnerkurs både teoretisk og praktisk.

http://www.seilkurs.no/pages/bilder.htm

Lykke til!

 

/finn

Hei. Du har fått en interesse som vil gi deg enormt mange gode opplevelser. Jg vil anbefale deg å bli med som medseiler under en eller flere etapper at Tall Ships Race. Det er et "must" for seilglad ungdom, man lærer vanvittig mye, knytter kontakter, finner nye seilervenner for neste tur mm. Noe usikker på om du må være fylt 16 år for å delta. På nettsiden www.sailtraining.org finner du oversikt over båter som har plass til trainees, dvs medseilere under 25 år. Man kan også søe om seilerstipent for disse turene. Om du vil seile stor båt , liten båt, solskinnsseilas, eller regatta, lærdommen ombord i ett Tall Ship er lærdom for livet, både på sjø og i land. Lykke til.

Sjekk ut http://69nord.no/linjene/seiling-og-ski/
Kanskje ikke akkurat det du er på jakt etter nå, men en god mulighet om du vil lære og seile(og få mye annet i tillegg)

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår