Hei,

Jeg jobber med casting  til en ny TV2 serie og er på jakt etter mennesker med ulike målsetninger. Jeg skriver i dette forumet fordi jeg tenkte det kunne vært fint å ha med en/noen som har et mål om å seile en lengre strekning. Kanskje noen som ikke har seilt så mye før, eller noen som har et dristig mål om å seile langt alene eller noen som samler en ukjent gjeng og kaster loss. Innspillingen er fra august 2016 til august 2017, så turen må skje i dette tidsrommet og man skal dokumentere  reisen selv. Her er litt generelt om programmet:

 

Innspilling av nytt TV-program for TV 2

Har du et mål du ønsker å oppnå eller en drøm du vil realisere?

Det kan være lettere å oppnå et mål om man forteller om det til venner og familie, og kanskje enda lettere om man sier det høyt, på TV.

ITV Studios Norway skal produsere et nytt TV-program for TV 2 og til dette søker vi etter deg som har et mål som er mulig å oppnå i løpet av et år.

 

Vi er på jakt etter motiverte mennesker i alle aldre som har et mål som er mulig å oppnå i løpet av ett år. Alle mål er av interesse så lenge det er viktig for deg. Det kan tenkes du har lyst til å lære deg noe nytt, gjøre hverdagen bedre for noen, komme deg tilbake i jobb, kjempe for en viktig sak, habilitere eller rehabilitere etter en ulykke, sykdom eller skade, trene for å vinne en konkurranse eller komme deg til toppen av ett fjell, skvære opp med en venn eller et familiemedlem, gå ned i vekt, seile over Atlanteren eller å finne kjærligheten.

I løpet av et år skal deltakerne jobbe målrettet med sitt mål og dokumentere milepælene ved å blant annet filme seg selv. Alle deltakerne vil ha tett dialog med redaksjonen gjennom året. Reisen starter med et studioopptak i august 2016 hvor deltakeren forteller vår  programleder om målet sitt. Ett år senere møter de opp igjen for å fortelle om hvordan det har gått.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med meg via mail: christine@raggamuffin.no

Eller du kan melde deg på via denne linken:

 

https://raggamuffincasting.wufoo.com/forms/p1f2uxy41rylkrp/

 

Vennlig hilsen

Christine Sand

Visninger: 658

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår