Jeg ønsker å gjøre min katamaran i Karibia til et sameie og selge derfor en Ideell 1/2 eller to Ideell 1/3. Ønsker å selge til pensjonist(er) som kan tenke seg å bo og seile rundt i båt i Karibia i hele eller deler av vinterhalvåret. (Hvorfor jeg ikke nevner sommerhalvåret? Det er kjempeflotte forhold der også i sommerhalvåret, men min erfaring er at vi da savner de lange lyse kveldene i nord) Interesserte kan melde seg her eller på tlf 916 44 247.

Visninger: 701

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Heisan, er ikke helt pensjonist enda, men la meg høre hva slags båt du har, og hvilken prisidé du har på dette...

Har tenkt å ha en seilferie i Karibien primo 2016....

Kan sende deg min fyldige 'seiler-CV' etter hvert...

mvh

Tore Aarønæs

Hei, og takk for din respons. Sender deg først en link til bilder som gir dere et inntrykk av båten: https://picasaweb.google.com/102378795821902904349/SYMaryJean?authk...  Jeg vet at linken kan åpnes i Explorer og Firefox.  Pris for en Ideell 1/2 i båten kr. 450 000.  Pris for en Ideell 1/3 kr. 300 000.-.  Båten ligger i La Marin i Martinique.  Norwegian har planlagt direkte rute dit kommende vinter.

Trenger nok å vite litt mer om båten - type og alder + utstyr ville være interessant.  Hva må man ut med for tiden, for å fly t/r Martinique forresten??

Jeg har lagt båten for salg hos en megler i Martinique.  Du kan se hvordan han annonserer båten her: https://www.boats-caribbean.com/sailing-catamaran/one/catamaran-50-...  Jeg venter at Norwegian vil komme med konkurrerende flybilletter i forhold til Air France og de andre selskapene som flyr mellom Martinique og Paris.  Norwegian flyr Oslo - Martinique.  Store sesongsvingninger i priser.

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2023   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår