hei har planer om å delta arc2010, men er usikker på om jeg rekker å seile båten ned til canari øyene hadde tenkt å gjøre dette etappevis men prøver å se om noen andre kan ha lyst til dette.
sea lady er en 32fots colin archer som har vært 2 ganger i karibien før, båten ligger for tiden i lofoten klar for nye eventyr

Visninger: 468

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

hei ja da møtes vi kansje har egentlig bare fellesferien til rådighet , så det blir litt kort tid å seile fra lofoten med 2 barn, man skal jo kose seg også. hadde derfor et håp om noen andre som kunne seile båten et stykke eller hele veien, i verste fall seiler jeg den solo i mai til fredrikstad å så flyr jeg hjem igjen.
Ship o hoy. Ja da treffes vi sikkert. Vi har med oss sønnen, som snart fyller 6 år.
Fra Lofoten ? Ja det var ett stykke det. Tøffere å seile båten fra Lofoten og til sørlandet enn turen til Kanariøyene, ingen passat vinder på den turen.
Lengste jeg har vært med min selvbygde båt, er til Tyskland og igjennom Kiel kanalen.
Båten er gaffelrigget, så dette er ingen skarpseiler
Hei, Jeg har mulighet til å frakte båten din til canari øyene, arc 2010. Har deltatt i ARC som skipper ,2001. Seiler ellers aktiv regatta, mye erfaring me tur og regatta.

Eirik
93279260

Hei

Hva skjedde. Ble det deltagelse? Jeg har også seilt med ARC med en Colin Archer skøyte på 32 fot som het sea lady....? Det var i -92.

Mvh Rune

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår