Hei alle der ute :)

Jeg har en 28 fots seilbåt (Omega) som skal fraktes fra Risør til Bergen i begynnelsen av august. Da jeg ikke har mulighet til å seile den selv lurer jeg på om det er noen andre som kunne tenke seg en seiltur rundt kysten? Dette er jo et eventyr i seg selv, og jeg låner gjerne vekk båten til noen som kunne tenke seg å legge ut på seilas. Jeg er fleksibel i forhold til tidspunkt. Forslag til eventuelle andre muligheter for hvordan båten kan fraktes til Bergen mottas med stor takk!

Visninger: 420

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Anine. Det høres vannvittig fristende ut og seile den ruta i beste sommertid : )
Bare det at jeg har planer om å legge ut på langtur selv i August.
Og til og med kjøpe ny seilbåt som tåler åpne hav før den tid. Hva med starten av Juli? Vis du skulle trenge hjelp til turen, så hold meg gjerne oppdatert : )
Er ikke hard to get, vannskelig og overtale når det kommer til en slik tur : )
Lykke til.
Mvh. Alexander Hansen

Hei Alexander, hyggelig med respons! I begynnelsen av juli er nok båten i full bruk langs Sørlandskysten, og er tidligst klar for seilas til Bergen rundt ca 23. juli. Etter dette trenger jeg absolutt hjelp til turen, så gi meg gjerne en lyd om det skulle åpne seg noen muligheter :)

Takk for det, og lykke til med kjøp av ny båt!
Mvh. Anine

Hei :-) 

Sendt deg forespørsel på vennskap ;-) 

Svar meg på den......så kan vi kommunisere oss mellom rundt muligheten for å hjelpe deg.....istedenfor i åpent forum :-D

Er selv fra Åsane....

Mvh,

AJ

 

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2021   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår