Vi seiler denne høsten igjen ARC+, eventyret over Atlanteren, og vi har ledige plasser til DEG! Du trenger ingen erfaring, bare et ønske om å gjøre noe nytt og spennene, lyst til å bli kjent med nye mennesker og få nye venner, lyst til å se hav og lange bølger, lyst til å besøke noen av Cape Verde øyene, og endelig, lyst til å kjenne den jublende følelsen av mestring av elementene når vi ser St.Lucia dukke opp over horisonten! Du får 5 uker ombord, vi deler i tillegg på mat og drikke, matlaging og oppgavene ombord. For denne herligheten betaler man 20.000,-. Dette er en flott anledning for deg å oppleve noe helt nytt. Kanskje det går med deg som med meg, når har jeg vært over Atlanteren 10 ganger på de siste 9 år! Ta kontakt om dette høres spennende ut, ser frem til å høre fra DEG! Med bølgende hilsener fra oss i FERIESEILING AS-SEILINGiHELLAS.

Visninger: 1212

Vedlegg:

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei Ingve! Jeg har en STOR drøm om å lære meg å seile! Dette ser veldig interessant ut for meg. Jeg ønsker gjerne mer informasjon om dette seilaset, har du tlf nummer eller epost jeg kan kontakte deg på?

Mvh
Maria
mariaholst94@gmail.com

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår