Planlegger en tur rundt Svalbard i 2013.Første del av turen starter i Arendal, Januar/februar 2013.Da seiler vi til Lofoten og blir med på Lofotfiske og opplever den spesielle atmosfæren der oppe.

   Andre del av turen starter i Tromsø i slutten av juli og vi seiler via Bjørnøya opp til Longyarbyen der vi starter på turen rundt hele øygruppen,hvis isforholda tillater det.

   Båten er en stålbåt, Ansø 39 fot ketch.Sammen seilte vi i 2010 fra Norge til både øst og vest Grønland uten problemer av noen slag.I år seilte vi rundt Island og hjem til Norge.

   Er det noen med eventyrlyst der ute som vil være med på tur?????

   Espen Paulsen

   S/Y ALASKA

   Tlf 47711600

   Mail: es-pauls@online.no

Visninger: 2545

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei hei!Dette høres meget interessant ut og noe jeg absolutt vil være med på om du mener jeg kunne passe som mannskap ombord.Jeg er godt båtvant,men har ingen seilerfaring.Dette er noe jeg selvfølgelig har lyst til å lære meg,og er meget lærevillig.Foruten dette er jeg eventyrer og filmer alle mine turer og ekspedisjoner.Om det hadde vært interessant for deg kunne jeg meget gjerne tenke meg å filme hele denne turen og se hva jeg kunne fått til med materialet.Jeg har et samarbeid med et Tv produksjonsselskap,og skulle gjerne ville at de kunne fått materialet etter endt tur.Gi meg gjerne en tilbakemelding om dette kunne være av interesse for deg.Du kan maile meg på: dykkertjenesten@gmail.com

Hei Espen,

 

Seilte rundt Svalbard (ikke Nordaustlandet), og kan absolutt anbefalle det. Fantastisk fin tur. Laget en Svalbard guide i etterkant som kanskje er interessant for dere. Se http://www.mamut.net/lmforlaget/subdet229.htm eller ta kontakt med meg.

mvh Jon

Hei Jon

Har faktisk bestilt boken din for 3 mnd siden i en bokhandel, men den har ennu ikke dukket opp,så jeg avbestillte den bestillingen.Hvis du har en rask måte og få tak i den på så hadde jeg vært takknemmelig for hjelp til det.Har sikkert noen sp.mål til deg når det nærmer seg turens start.Hadde vært fint om du kontaktet meg direkte på min mailadresse så jeg fikk din adresse også.På forhånd takk.

Espen Paulsen

S/Y ALASKA

Hei Espen,

er dette fortsatt et aktuellt prosjekt? Hvor lang tid har du tenkt å bruke? Når på sommeren skal du dra? Hvor mange trenger du som mannskap?

Har lang seilerfaring og dette hørtes interessant ut :)


Hilsen Doreen

Hei

Svalbardturen er full for lengst,har ledig plass langs norskekysten til vinteren,,,

Espen

Den er grei. Go tur :)

Hei.

 

Hvilken del av norskekysten mangler du mannskap?

Har hatt seilbåt i 2 år men har lyst til å være med noen som har erfaring!

Hilsen Øyvind 20år fra Arendal

Hei

Har nok ledige plasser stort sett hele kysten,så det er en mulighet.Båten ligger i Tvedestrand og jeg reiser avgårde i begynnelsen av januar.Ring meg på tlf 47711600.

Espen Paulsen

Hei. Høres ut som en spennende tur.  veldig fristende:) jeg har litt seileerfaring, men vil lære mer. jeg har også andledning til å være med på langtur nå. mail meg hvis det er aktuelt med mannskap ennå. snakkes mer da.  Morten.hoeglund@gmail.com

 

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår