Jeg er ei glad dame på knapt over førti, som har oppdaget gleden ved å seile de senere år. Selv om jeg er kystjente, og vant med båter, så var det nesten som en openbaring å oppdage det unike med å seile. Nå har jeg som mål å seile nye farvann hvert år, med nye medseilere. På land er jeg noe tilbakeholden sosialt, men ombord opplever jeg at folk trives godt rundt meg, og at de slapper av når jeg har ansvar for noe. Jeg kan godt ta over roret om det trengs, gjør det faktisk veldig gjerne, og jeg koker suppe som selv i storm holder seg i grytene. Jeg er ganske uformell av type, tar gjerne en røff beskjed, og takler godt å bli pusha . Jeg kan være litt for kjapp å opne munnen av og til, men har lært meg å be om unnskyldning dersom jeg tråkker på noen. Men erfaringen min er at seilere tåler at man er direkte, så lenge man er saklig. Med dette innlegget ønsker jeg å lodde stemningen i forhold till om der er båter som skal seile lengre strekk fra august 2012 og utover. Skal ha en fleksibel jobb de kommende månedene,og kan være rask å bestemme meg.

Økonomisk kan jeg bidra til skipshusholdningen med kostpenger og noe mer, men jeg er ikke ute etter type pris som charterseiling.

Seiler like gjerne med en vennegjeng, som en familie, eller en singel seiler, forutsetningene er at man har respekt for hverandre, og at man kan stole på hverandre ombord.

 

Jeg er like interessert i en atlanterhavskryssing, som en seilas i Nordsjøen el lign, jeg er veldig fleksibel og open på det meste. Båter/skippere som kan finne det av interesse å gjøre seg nytte av meg, kan ta kontakt. Jeg er ikke opptatt av komfort, med det er viktig for meg å være trygg på mannskap og båt.

 

 

Visninger: 1177

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hei vi seiler mot Portugal i juli og regner med at det tar ca 6 uker . Du kan få väre med hele eller deler av turen. Send en mail så kan vi bli enig om betingelsene og tider. beritsf@yahoo.com

Hei

Jeg skal til Svalbard i sommer ( juli, august, september...), hadde det vært noe ?

http://home.online.no/~berhi/Svalbard%202011.htm

Hilsen Berthold

Hei,

Vi seiler en båt på 47 fot, SY Coral IV. (Se blog http://blog.mailasail.com/coraliv) Dette er en moderne, komfortabel og trygg båt.

Vi er på vei til Lagos i Portugal, et et hyggelig arrangement som heter Rally Portugal. (Se http://www.worldcruising.com/rallyportugal/event_info.aspx)

Mye av mannskapet mønstrer av den 18. juni. Rallyet avsluttes 26 juni. På hele eller deler av strekket langs portugalkysten ønsker vi å få med noen flere. Kanskje det kunne passe for deg?

Otto

.

Hej Aase

Måske er Caribien noget for dig! Vi sejler fra den 01 december 2012 kig ind på www.suntrip.dk 

RSS

På sorgenfri.com møter du likesinnede som liker seiling og da spesielt langseilere som digger langseiling eller jordomseiling.

© 2024   Opprettet av Sorgenfri.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår